Over ons

Hét lange afstandspad van Limburg... dat zou toch tof zijn om te ontwikkelen. Een pad dat loopt van zuid naar noord en weer terug in een 'soort van' rondje door het Limburgse Land.

Dat is het doel dat wij, Sylvia en Vincent, voor ogen hebben. We hebben een voorliefde voor buitensporten, wandelen en natuur en we genieten wekelijks van wandelen. Bij voorkeur gaan we er een halve of hele dag op uit samen met onze hond voor een lekkere lange wandeling van rond de twintig kilometer.

Lange afstandswandeling

Na een aantal lange afstandswandelingen zoals de West Higland Way en de Tour du Mont Blanc is het hart sneller gaan kloppen voor het organiseren van een eigen lange afstandswandeling in binnen of buitenland. In een drukke gezinssamenstelling met opgroeiende kinderen is dit echter wat lastiger te plannen. Dus waarom geen lange afstandswandeling in ons eigen Limburgse land. En waarom ook niet...?

Waarom Rondje Limburg?

Wandelen in Limburg is natuurlijk razend populair en vooral in Zuid-Limburg is het heuvellandschap een prachtig gebied voor de wandelaar. Het viel ons op dat als je wandelingen zoekt in Limburg, het midden en noorden van Limburg vaak vergeten wordt. En ook daar vind je prachtige natuur, kleine paadjes en kun je heerlijk vertoeven bij een café of restaurant. Limburg heeft zoveel te bieden en dat laten we graag zien.

Sportieve uitdaging

Rondje Limburg is met ongeveer 385Km een pittige uitdaging verdeeld in 18 etappes van ongeveer 20Km. We gaan allebei een uitdaging niet uit de weg en zien het wandelen van Rondje Limburg dan ook als een sportieve uitdaging. Je kunt met onze digitale stempelkaart de etappes lopen op eigen tempo. Je kunt meerdere etappes achter elkaar lopen of verschillende etappes voltooien op verschillende momenten. Voor ieder wat wils dus... lekker op je eigen tempo.

Organisatorisch talent en content creator

Sylvia Jochems

Als liefhebber van wandelen, natuur en lekker vertoeven is Sylvia de juiste persoon als het gaat om het vinden van de juiste plekjes voor een hapje, een drankje of een plek om te slapen. Met een sportieve achtergrond in volleybal, hardlopen en wandelen weet zij als geen ander hoe een fysieke inspanning bijdraagt aan een gezond lichaam en een gezonde geest. Als professional in het begeleiden van teams weet zij altijd de juiste mensen op de juiste plaats te zetten voor een goede organisatie.

Organisatorisch talent en content creator - Sylvia
Track explorer en developer - Vincent

Track explorer en developer

Vincent Rommelaars

Met zijn sportieve achtergrond heeft Vincent al verschillende fysieke en mentale uitdagingen voltooid. Na een aantal lange afstandswandelingen en marathons heeft hij zijn pijlen gericht op Rondje Limburg. Altijd op zoek naar de leukste paadjes en weggetjes voor een leuk avontuur en het liefst weg van de bewoonde wereld. Hij brengt met zijn development en marketing achtergrond een heleboel kennis in het project om zo Rondje Limburg op de kaart te kunnen zetten.

Heb je vragen of wil je iets weten, dan helpen wij jou graag!