Houd je voortgang bij met de

Rondje Limburg Stempelkaart

Rondje Limburg is een lange afstandswandeling van ruim 385Km verdeeld over 18 etappes. Om je voortgang bij te houden hebben we een digitale stempelkaart ontwikkeld waarmee je eenvoudig aan het begin en eind van iedere etappe een QR code scant. Onze digitale stempelkaart is dé officiële route registratie van jouw Rondje Limburg. Zorg ervoor dat je alle etappes van Rondje Limburg voltooid. Heb je ze allemaal compleet gelopen dan heb jij jouw plekje in de 'Walk of Fame' verdiend, en... dan ontvang je een leuk aandenken van ons...

"Lange afstandspad Rondje Limburg staat in de top 5 wandelroute van het jaar 2024 voor de Benelux!"

Scan QR code

Rondje Limburg checkpoints

Scan de QR code en houd je voortgang bij

Je vindt aan het begin en eind van iedere etappe een Rondje Limburg checkpoint. Dit is een bordje van 9x9cm met daarop een QR code. In de meeste gevallen zul je ze vinden op routepaaltjes langs de route. Scan de QR codes en ze worden toegevoegd op je Rondje Limburg stempelkaart. Een stempelkaart kun je bestellen in onze webshop. Om je digitale stempelkaart te kunnen gebruiken heb je een Rondje Limburg account nodig. De stempelkaart wordt dan gekoppeld aan je eigen Rondje Limburg account. Heb je deze nog niet, maak dan meteen een gratis account aan. Heb je al een stempelkaart, dan vind je deze in je account.

Bij het bestellen van de Stempelkaart Rondje Limburg rekenen wij verzendkosten, omdat je bij het voltooien van alle etappes een leuk aandenken thuis gestuurd krijgt.

Bestel je digitale stempelkaart en

Steun Rondje Limburg

We zijn van mening dat iedereen vrij moet zijn om te wandelen. De wandelpaden zijn van iedereen. Daarom stellen wij de route van Rondje Limburg ook gratis beschikbaar. Maar een route in stand houden kost tijd en geld. Daarom kun jij ons helpen door een stempelkaart te kopen voor jouw Rondje Limburg. Je bestelt deze eenvoudig in onze webshop net als de handige Rondje Limburg wandelgids en allerlei andere leuke producten. Met de opbrengst van onze shop kunnen we Rondje Limburg onderhouden voor heel veel wandelaars die na ons komen.

Steun Rondje Limburg

Heb je vragen of wil je iets weten, dan helpen wij jou graag!